Sijbers Support is in 2007 opgestart door Mark Sijbers. In de vroege jaren ontstaan in de garage, tot het bedrijf zoals het nu is. Met vele grote projecten op de kerfstok, kunnen wij van Sijbers Support wel zeggen dat we over de benodigde ervaring beschikken.
Van concerten met André Rieu, tot kleinschalig onderhoud, we zijn er bekend mee. Door de jaren heen hebben wij een mooi team opgebouwd met jonge, lokale krachten. Zij zetten zich in om uw project snel en vakkundig af te ronden.

Elektricien Kronenberg

Sijbers is in zijn levensduur 1 keer verhuist. Het is van de garage van Mark naar een fijne loods op de Reindonckweg in Kronenberg. Vanuit hier kunnen onze elektriciens iedereen snel te hulp schieten. Aangezien wij dicht bij 2 snelwegen liggen, zijn wij in no-time bij de klant op adres. Als elektricien in Kronenberg vind u bij ons een veelzijdig bedrijf.

Kwaliteit in veelzijdigheid

Sinds jaar en dag geldt onze slogan "Kwaliteit in veelzijdigheid". Ons jonge team pakt ontwikkelingen moeiteloos op om deze dan weer toe te kunnen passen in uw projecten. Door de jaren heen hebben wij van Sijbers Support toch er voor gekozen om meer richting de industrie te trekken. Dit houdt dan vooral in dat wij ons richten op utiliteitsbouw, machinebouw, panelenbouw, datanetwerksystemen en energie. Natuurlijk neemt dit niet weg dat dit het enige is! Zeker niet. Ook als particulier kunt u gewoon bij ons terecht.

Heeft u interesse gekregen in onze elektra diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact op.