Sijbers-Support Elektrotechniek is de installateur voor al uw elektrotechnische installaties. Wij zijn uw ideale partner in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan kantoorpanden, bedrijfshallen, sportaccommodaties, scholen, winkels, horecagebouwen, etc.

Het voortraject

In utiliteitsgebouwen is het voortraject met de klant zeer belangrijk. Tijdens de ontwerpfase houden wij al rekening met alle facetten van de toekomstige installaties. Belangrijke aspecten zijn het toepassen van comfortabele en energiezuinige installaties. Verder mag de juiste en vooral ook passende verlichting niet vergeten worden.

Meedenkend

Sijbers-Support Elektrotechniek denkt met u mee en installeert alle voorkomende installaties voorzien van moderne technieken die comfort, eenvoud en veiligheid bieden. Denk hierbij ook aan centrale regelingen, Domotica, brand en inbraakbeveiligingsinstallaties, toegangscontrole- en camerasystemen. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en service van uw installaties bij ons terecht. Als professionele partner maken we uitsluitend gebruik maken van veilige, hoogwaardige materialen.

Met onze zeer deskundige en ervaren medewerkers kunnen we op alle gebieden meedenken over praktische oplossingen wat een gebruiksvriendelijke, comfortabele werkplek oplevert, zonder dat u zich hoeft te bekommeren over de techniek die erachter zit.